fbpx

Så enkelt er det å bruke Utleieappen!

Del denne artikkelen

Hjemskjermen gir deg rask oversikt over dine inntekter, utgifter og beregnet skatt. Øverst til venstre kan du velge mellom dine boliger og legge til nye boliger, øverst til høyre finner du bolig info, husleiekontrakter oversikt over dine leverandører, møbler og innbo, inntektsbilag og papirkurven. 

På datolinjen øverst kan du raskt velge år eller egendefinert tidsperiode. 

Videre finner du en liste over alle dine inntekter og utgifter. 
Inntekter er markert i grønt og utgifter i rødt, rammen rundt og teksten «automatisk generert» forteller at dette er en gjentagende inntekt/utgift. 

Prosent-verdien forteller om hvor mye av bilaget som er fradragsberettiget. Merk at det er totalsummen av bilaget som blir ført, men bare %-andelen som fradragsføres. 

Videre på +-symbolet har du hurtigtilgangsmenyen for utgifts bilag, inntektsbilag, husleiekontrakt og avskrivninger. 

På den nederste myen kan du navigere mellom hjemskjermen, Altinn-siden for rapportering til skattemelding og profil der du finner innstillinger, abonnement, språk og vilkår i tillegg til kontaktskjema og lenke til vår webside. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta tips om utleie og nyheter fra Utleieappen.

* obligatorsk

Les flere artikler fra Utleieappen

Media

Store vekstambisjoner for Utleieappen

Gründerbedriften Utleieappen gjør det enklere for tusenvis av nordmenn å leie ut bolig. Sammen med aktører innenfor bank og forsikring skal enda flere muligheter utforskes