fbpx

Sammen med Lea Bank gir Utleieappen deg verdens enkleste depositumskonto! Når du oppretter en leiekontrakt med oss kan du samtidig bruke vår automatiske tjeneste til å opprette en depositumskonto. Da kan leietakeren signere kontrakten med BankID, og du vil få beskjed så snart depositumet er innbetalt.

Tjenesten er tilgjengelig for alle med et abonnement på Utleieappen, og koster kun 299 kroner. Logg inn på din konto her for å komme i gang!

Opprett en digital leiekontrakt enkelt med Utleieappen

Med enkle steg legger du inn informasjon om leietaker og om utleieobjektet.

Leiekontrakten signeres på telefonen eller via BankID. Leietaker velger hvordan depositum skal innbetales.

Når kontrakten er signert kan den sendes til leietaker som en pdf. Ved overtakelse kan en sjekkliste også signeres med Bank-ID. Superenkelt. 

Utleier får varsel om at depositum er innbetalt til depositumskonto.

Dette får du med leiekontrakt fra Utleieappen

Med Utleieappen får du en bindende juridisk kontrakt som du kan lage steg for steg i appen og i vår web-løsning. Du kan velge om du vil bruke en eksisterende depositumskonto eller om du vil opprette en ny konto hos Lea Bank. 

Unik mobilapplikasjon

Utleieappen kan installeres på din mobiltelefon. Med sikker lagring av alle data. Ta bilder av kvitteringer og legg inn bilag fortløpende slik at du sikrer deg alle fradrag du har krav på.

Depositumskonto

Depositumskonto opprettes superenkelt i vår løsning. Utleieappen leverer depositumskonto i samarbeid Lea Bank. Du kan også velge å bruke en eksisterende depositumskonto.

Signering med BankID

Leiekontrakten kan signeres med BankID. Det er trygt og superenkelt ved bruk av Utleieappen. Krever abonnement på Utleieappen.

Rimelig

Abonnenter av Utleieappen betaler kun 299,- for opprettelse av depositumskonto.

Utleieappen leverer depositumskonto i samarbeid  Lea Bank. Det er enkelt, trygt og rimelig. 

Lea Bank er en heldigital, norsk bank med innovative og brukervennlige løsninger for finansiering, betaling og sparing.

Logo

Samarbeidspartnere