fbpx

Hva er Utleieappen?

Utleieappen er ditt personlige regnskapssystem som alltid passer på at du har kontroll på inntekter og utgifter i forbindelse med dine utleieforhold. 

Du kan legge inn alle inntekter og utgifter og slipper å ta vare på disse i papirformat hjemme. Du kan lage leiekontrakter i appen og sende disse ut til leietaker. 

Leieinntektene vil legge seg inn automatisk i regnskapet når du har lagt inn en leiekontrakt. 

Alle utgiftene du har kan du legge rett inn i appen. Enten ved å legge disse inn manuelt eller ved å ta bilde av kvitteringen eller faktura og legge denne inn. Utleieappen tar vare på dette for deg så du har oversikt over alle utgifter til enhver tid.

Utleieappen holder styr på inntekter og utgifter slik at du vet hvor mye av leieinntektene dine du må betale skatt av. Det gjør det enkelt og legge til side penger til en eventuell skatteregning. 
Ved å bruke Utleieappen vil det også være lettere å få med seg alle fradrag du har krav på. Hvor mange utgifter glemmer du å legge inn i skattemeldingen hvert år ?
Utgifter legges fortløpende inn i appen og du slipper å ta vare på kvitteringer for utgifter du har vedrørende dine utleieforhold.

Hvem passer Utleieappen for?

Utleieappen passer for deg som leier ut fra 1-4 enheter. Har du 5 eller flere utleieenheter anses dette som næringsvirksomhet. 
Det som også er verdt å merke seg er hvis to ektefeller har særeie på 4 enheter hver vil disse kunne leies ut uten at det anses som næringsvirksomhet. Da anbefaler vi at dere har hvert deres abonnement på på utleieappen siden dere må levere opplysninger om utleie på hver deres skattemelding.

Hva koster Utleieappen?

Utleieappen koster 49,- pr måned eller 499,- pr år.(41,58,- pr mnd)
Abonnement aktiveres ved å starte dette i appen.
Utgiften du har ved å abonnere på Utleieappen kan legges inn i appen.
Du vil da ha 499,- mindre i inntekter på utleien som det skal betales skatt av, som utgjør ca 110,- i skatt.
Du kan bruke Utleieappen i 30 dager gratis til bilagsføring. Men du kan ikke sende inn utfylt skjema til skattemeldingen uten et aktivt abonnement.

Leiekontrakt

Du kan alltid lage gratis digitale leiekontrakter med Utleieappen.
Fyll ut info om leietaker og utleieenheten så vil appen generere en leiekontrakt. Signer leiekontrakten på telefonen og send leiekontrakten på epost eller skriv denne ut.
Det er også mulig å legge inn bilder av utleieenheten i kontraktene.

Last ned Utleieappen fra App Store eller Google Play